miercuri, 25 aprilie 2012

Site-ul www.interponbuildings.com lansat de AkzoNobel


Am lansat website-ul www.interponbuildings.com – primul site de track record  dedicat vopselei pulbere pentru proiecte arhitecturale  si am dori sa va invitam la un tur al acestuia.
Veniti alaturi de noi pentru a face un tur virtual al Interpon Buildings  si experimentati ce posibilitati va ofera vopseaua noastra pulbere.
                                                                                     
Interpon Buildings este o inovatie, deoarece va prezinta peste 300 de proiecte  arhitecturale toate protejate cu ajutorul vopselei noastre Interpon.

Astfel dumneavoastra, arhitectul, proiectantul, constructorul, puteti merge online sa vedeti exemple specifice cu vopselele noastre pulbere folosite in intreaga lume in cadrul a sute de cladiri. Veniti alaturi de noi in acest tur si vedeti chiar dumneavoastra.

Fie ca este vorba de climat cald sau rece, uscat sau umed, proiect rezidential sau de birouri, stadion sau zgarie nor – pentru fiecare in parte avem un exemplu sa va prezentam. Fiecare proiect contine un set complet de imagini, informatii generale despre cladire si acolo unde este disponibil se poate folosi Google Maps Streetview pentru a vedea mai de aproape produsul si detaliile aplicarii asociate cu acel proiect.

Veniti alaturi de noi… o cladire Interpon ar putea fi, fara sa stiti, chiar dupa colt de dumneavoastra


AkzoNobel Powder Coatings S.A.
  

Niciun comentariu: