vineri, 9 martie 2012

In 2012 editiile CAMEX se desfasoara in Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara
Reteaua expozitionala CAMEX, prima de acest gen din Romania, a devenit unul dintre cele mai eficiente mijloace de comunicare si informare directa pentru companiile si specialistii din constructii.
In 2012, Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX are loc in trei orase importante din Romania, la Iasi ( 18 - 21 aprilie ), Timisoara (11 – 14 octombrie) si Cluj-Napoca (15 - 18 noiembrie). Simultan cu Expozitia CAMEX, in aceste orase va avea loc si Forumul pentru Dezvoltare Regionala si Investitii in Constructii, care aduce in atentia participantilor proiecte majore de constructii si informatii despre fondurile disponibile existente in regiunea in care acestia isi desfasoara activitatea.
Expozitia CAMEX si Forumul pentru Dezvoltare Regionala si Investitii in Constructii reprezinta un prilej de networking si informare asupra proiectelor de constructii din domenii precum:  Regenerare urbana, Turism, Energie Verde, Infrastructura de Transport, Infrastructura de Educatie, Sanatate, Agricultura, Cultura si Culte s.a.
Evenimentele CAMEX reunesc companii de referinta din sectorul constructiilor, alaturi de investitori in constructii din sectorul public si sectorul privat, si specialisti in domeniu, arhitecti, proiectanti si urbanisti. Printre invitati se numara reprezentanti ai administratiei publice centrale si locale, experti, analisti economici, oameni de afaceri care investesc in dezvoltarea de constructii, beneficiari ai unor fonduri europene, reprezentanti ai mediului universitar, arhitecti, proiectanti si urbanisti.

CAMEX Iasi deschide sezonul constructiilor

Timp de patru zile, in Expozitia CAMEX companiile din domeniul constructiilor prezinta noi sisteme, tehnologii si echipamente, materiale de constructii, finisaje, instalatii si utilaje.

 “Noutatile pe care le vom prezenta la Camex Iasi sunt echipamentele de iluminat cu led: Cygnus, Lacerta 2M si 3M, Sirius 6M,8M si 12 M , Cetus, Elma, Solaris. Ca si promovare a unor noi produse vom facem referire la becul si la spotul cu led, sub denumirea lor de Lec- lampa cu led-uri si Lec 4 spot- lampa cu led-uri”, a precizat Simona Beznila, responsabil Expozitii in cadrul Departamentului de Marketing al Electromagnetica.
Pe langa membranele bituminoase pentru hidroizolatii si polistirenul expandat, anul acesta vom prezenta la CAMEX Iasi si noua gama de finisaje ARCO, vopsele lavabile si tencuieli decorative gama ce completeaza termosistemul ARCO”, a precizat Sorin Cristea, Sales Manager ARCON.
"In principal vom expune paratrasnete cu dispozitiv de amorsare si echipamente de lucru la inaltime. Ca noutati, vom prezenta o gama noua de multitestere pentru instalatii de joasa tensiune. Participam la CAMEX Iasi pentru intarirea legaturilor cu distribuitorii nostri locali, consolidarea imaginii firmei in aceasta zona si extinderea portofoliului de clienti”, a declarat Gabriel Pascu, reprezentant tehnic si comercial la ROMIND T&G.

Forumul pentru Dezvoltare Regionala si Investitii in Constructii, un prilej de networking

Organizat simultan cu Expozitia CAMEX, Forumul pentru Dezvoltare Regionala si Investitii in Constructii (FDRIC) este primul eveniment “B 2 B” care ofera perspectiva, viziune si o informare obiectiva asupra proiectelor si fondurilor disponibile pentru lucrarile in constructii.
Dezbaterile si prezentarile de specialitate sustinute de invitati in cadrul Forumului sunt organizate astfel: prima zi de Forum, 18 aprilie, este rezervata sesiunii de plen la care participa invitati de marca, iar in urmatoarele doua zile, 19 si 20 aprilie, invitati speciali sustin o serie de conferinte dedicate investitiilor din sectorul public si sectorul privat, principale surse ale cresterii in sectorul constructiilor. Forumul oferă companiilor furnizoare de materiale de constructii, instalatii si echipamente un prilej de networking si informare asupra proiectelor si fondurilor disponibile pentru lucrarile in constructii din regiunea de Nord – Est.

Pentru mai multe detalii despre evenimentele CAMEX, va rugam contactati echipa CAMEX sau vizitati siteul www.camex.ro.

Contact Echipa CAMEX: Anca Loghin, Project Executive, anca.loghin@abplus.ro, 0374326053 / 0740117598; Madalina Teodorescu, Project Executive,madalina.teodorescu@abplus.ro, 0374326056 / 0745573730.

Niciun comentariu: