luni, 19 martie 2012

Creeaza-ti propriul set de bijuterii la Mystic Jewels




Interaktiv University organizeaza  in data de 24.03.2012 (Sambata), intre orele 10:00-16:00, la sediul CROS (Intrarea Mihai Eminescu nr. 5, Bucuresti), Mystic Jewels, un workshop in cadrul caruia participantii vor avea posibilitatea de a crea propriile bijuterii handmade cu pietre semipretioase.
Workshop-ul se adreseaza femeilor moderne si pasionate de moda, handmade, bijuterii si are ca scop dezvoltarea laturii creative a femeii aflata intr-o permanenta cautare de frumos, de inovatie si in rezonanta cu aspiratiile unei continue emancipari de natura spirituala.
,,Mystic Jewels’’ va fi sustinut de trainerul Daniela Pirlea, tanar designer care a  participant la nenumarate workshop-uri, expozitii si tabere de creatie.
          In cele 6 ore, participantele vor fi indrumate pas cu pas, vor invata tehnici practice de realizare a bijuteriilor si vor fi invitatele Interaktiv University la o masa de pranz, mici gustari si nenumarate cesti si pahare de vorba.
          De asemenea, Interaktiv University  ofera participantilor posibilitatea de a-si pune in evidenta calitatile artistice si de a se promova in eventualitatea in care sunt interesati sa porneasca o cariera in acest domeniu. Fiecare participant va aparea pe site cu una dintre piesele realizate in cadrul atelierului.
Mai multe informatii depre eveniment si modalitatea de inscriere pe:
Persoana de contact pentru eveniment este: 
Silvia Ciochina
Telefon: +40-724.379.484

Niciun comentariu: