joi, 1 martie 2012

CAMEX în 2012


Primii 16 ani CAMEX au promovat excelenta si profesionalismul in domeniile reprezentative ale industriei constructiilor. Reteaua expozitionala CAMEX, prima de acest gen din Romania, a devenit unul dintre cele mai eficiente mijloace de comunicare directa pentru companiile si specialistii din constructii.
           
            In 2012 Evenimentele CAMEX se desfasoara in 3 orase importante, la Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara. Incepand cu prima expozitie de la Iasi, Centrul Expozitional Providenta din 18 - 21 aprilie, CAMEX da startul evenimentelor din constructii, oferind companiilor de profil posibilitatea de a fi mai prezente in piata si in atentia clientilor finali.

                      Tradititia si inovatia definesc Expozitiile Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX, iar acestea vor avea ca principal obiectiv dinamizarea sectorului constructiilor. In 2012, CAMEX va aduce in fata participantilor sai proiectele de dezvoltare regionala si investitile in constructii, principalele surse ale cresterii in sectorul constructiilor.

                      Simultan cu expozitia CAMEX se va desfasura si Forumul pentru dezvoltare regionala si investitii in constructii. FDRIC este structurat pe 3 zile de prezentari si dezbateri organizate in   o zi cu 1 sesiune plenara de discutii, si 2 zile cu sectiuni specializate.

                      Conferintele organizate in cadrul Forumului vor aborda teme precum:  Proiecte de dezvoltare regionala si investitii in constructii la nivel regional si local, in 2012 si in viitorsesiune plenara;  Investitii  in constructii realizate cu fonduri publice,  Investitii  in constructii realizate in regim de parteneriat  public-privat,  ConferintaArhitectura si Habitat,  Conferinta de prezentare a investitiilor in constructii realizate  cu fonduri privateseciuni specializate.

                      Evenimentele CAMEX reunesc actori implicati direct in gestionarea fondurilor destinate proiectelor de investitii in constructii, reprezentanti ai autoritatilor de management la nivel central si judetean, factori de decizie la nivel local, city manageri, administratori publici si reprezentanti ai agentiilor pentru dezvoltare regionala, alaturi de beneficiari ai unor fonduri europene din sectorul privat care investesc in dezvoltarea de constructii.

                      Calendar evenimente:
ñ              18-21 Aprilie 2012: Iasi
ñ              11-14 Octombrie 2012: Timisoara
ñ              15-18 Noiembrie 2012: Cluj-Napoca

Niciun comentariu: