joi, 27 octombrie 2011

Dormitorul – arta originala la tine acasa

Chiar dacă nu vă vine să credeţi, dormitorul este camera în care ne petrecem mai mult de o treime din viaţă. Fie că dormim, fie că citim sau pur şi simplu medităm sau privim, dormitorul reprezintă doza noastră de rafinament. Astfel, acesta ajunge să reflecte personalitatea celui care îl creează. Prin urmare, nu ezitaţi să fiţi cu adevărat pretenţioşi în alegerea mobilierului pentru dormitor dacă vreţi să vă treziţi în fiecare dimineaţă cu plăcere şi binedispuşi, bucurându-vă de fiecare detaliu al spaţiului destinat odihnei.
Galeriile Noblesse propun grandoare ÅŸi minimalism
Când vine vorba de designul dormitorului, nu mulţi dintre noi îşi pun în valoare creativitatea pentru a face această încăpere una modernă şi elegantă. A venit timpul ca dormitorul să nu mai fie considerat un univers tabu, unde nu intră nimeni fără voia noastră, ci un spaţiu pe care ne dorim să-l etalăm de fiecare dată cu plăcere.
Dacă te încântă stilul modern de amenajare, dar nu ai opta pentru un dormitor prea încărcat, Galeriile Noblesse îţi pun la dispozitie ultimele tendinţe în materie de dormitoare luxoase moderne pentru a-ţi transforma micul spaţiu de relaxare într-unul de poveste.
Creează un dormitor modern cu elemente minimaliste, care să fie în centrul atenţiei şi personalizează-ţi camera prin paturile şi canapelele supradimensionale, pe cât de originale, pe atât de senzuale, oferite de branduri renumite precum Europeo sau Presotto. Pentru definirea stilului alege amenajarea simplistă susţinută de geometria liniilor şi a culorilor care pot fi stridente sau dimpotrivă, punctează discret nuanţe de bej, alb şi uneori negru. Fiecare piesă de mobilier aleasă pentru crearea unui dormitor modern trebuie să fie pusă în valoare, iar corpurile de iluminat pot evidenţia cu succes materialul folosit pentru realizarea podelelor sau sticla, care accentuează şi mai mult luxul.


Dormitorul clasic oferit de Galeriile Noblesse propune o combinaÅ£ie unică de linii ÅŸi forme, îmbinând cu mult succes accentele tradiÅ£ionale ÅŸi retro ale renumitelor colectii “ My classic dream” sau “Michelangelo”. Mobilierul clasic pentru dormitor este definit prin linii robuste, paturi ample, cu detalii sculptate, oglinizi preÅ£ioase, materiale textile cu Å£esături aurii, dantele, cortine, candelabre, adică tot ce înseamnă extravaganţă bine studiată.
Optează pentru un dormitor modern, dacă îţi doreşti o cameră simplistă, dar în acelaşi timp foarte elaborată sau pentru un dormitor clasic, dacă îţi doreşti o încăpere de un lux confortabil. Designul versatil, nuanţele de crem, alb sau ocru, foiţa de aur sau argint, oglinzile uriaşe şi lampadarele, combinate cu finisajele naturale ale lemnului vă vor transforma dormitorul dintr-unul banal într-unul de efect. Iată de ce Galeriile Noblesse vă arată ce se poartă şi cum se poartă în materie de tendinţe, colecţii, branduri, oferindu-vă cele mai luxoase design-uri ale dormitoarelor moderne şi clasice. Acum aveţi posibilitatea să vă puneţi ideile în practică şi să fiţi mândri de alegerea făcută. Ca să vă convingeţi, accesaţi www.galeriilenoblesse.ro.

Niciun comentariu: