joi, 21 aprilie 2011

Concurs de aranjamente florale organizat cu prilejul sarbatoririi Zilei Reginei (Ziua Nationala a Regatului Tarilor de Jos)

Joi, 28 aprilie 2011, in ajunul Zilei Nationale a Olandei, Ambasada Regatului Tarilor de Jos la Bucuresti invita toti iubitorii de flori si artizanii de aranjamente florale sa participe la demonstratia “Traditie si Inovatie in Executarea Aranjamentelor Florale” si la cea de-a doua editie a Concursului National de Aranjamente Florale organizate in incinta hotelului Novotel.
Premergatoare concursului, demonstratia practica va putea fi urmarita in intervalul orar 9 -11. Toti cei prezenti vor avea ocazia de a o vedea pe D-na Konni van Delft, recunoscut maestro florist olandez, realizand creatii florale deosebite si dezvaluind ultimele noutati si tendinte in realizarea de aranjamente florale dedicate diferitelor ocazii. Florile ce vor utilizate pentru demonstratie si concurs, vor fi atent selectate si furnizate de catre Holland Flower Trading din Bucuresti.
Concursul se va desfasura in intervalul 12.00 – 15.30 si se adreseaza persoanelor cu varsta peste 18 ani si cel putin 3 ani de experienta profesionala in domeniul floricol. Publicul va avea acces in sala de concurs in limita locurilor disponibile. Jurizarea va fi efectuata de un grup mixt de specialisti romani si olandezi, nume sonore precum: Dna conf. dr. arh. Cerasella Craciun (Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti) , Dna Marie Rose Mociornita (Fundatia Hospice Casa Sperantei), Dl. Florin Stanica (Pro-rector USAMV Bucuresti), Dl. Teofil Molcut (editor Florists Only), Dna Madalina Mocanu (florist, castigatoarea editiei de anul trecut) si Dna Konni van Delft (maestru florist). Presedintele de onoare al juriului va fi Excelenta Sa, Dna Ambasador al Regatului Tarilor de Jos la Bucuresti, Tanya van Gool. In urma deliberarii se vor desemna 3 castigatori si vor fi acordate 3 mentiuni, dupa cum urmeaza.
Premiul I – o excursie in Olanda pentru castigator si partenerul sau oferita de KLM si Novotel, trofeu + diploma
Premiul II – o trusa de unelte oferita de Eureko + carti si reviste de specialitate oferite de Florists Only, trofeu + diploma
Premiul III – kit materiale si consumabile oferit de Holland Farming + carti si reviste de specialitate oferite de Florists Only, trofeu + diploma
Mentiuni – unelte specializate oferite de Fiskars + carti si reviste de specialitate oferite de Florists Only + diploma
Toti participantii vor primi un Certificat de Participare.

Toti cei care doresc sa se inscrie in concurs pot afla detalii sunand la Business Development Group – 021 3179870 sau sa ne scrie la adresa concurs@bdgind.ro. Pentru a confirma prezenta la demonstratie, de asemenea ne puteti trimite un mail la adresa office@bdgind.ro.
Pentru o impresie asupra evenimentului asa cum s-a desfasurat el anul trecut puteti viziona un scurt film accesand link-ul http://www.vimeo.com/12423125.

Niciun comentariu: