vineri, 19 noiembrie 2010

Start la RoEnergy Timisoara 2010 !

Joi 18 noiembrie 2010, Pavilion Expovest si-a deschis portile, pentru trei zile, pentru RoEnergy South-East Europe – Targ International de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica in Constructii, Timisoara 2010. Momentul inaugural a fost semnat de catre Dan Octavian Capatina, cercetator la IPA CIFATT Cluj, Corina Mardari, director de Comunicare la Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri (AAEC), respectiv Aida Trif, din partea RoEnergy, vorbitorii punand accent pe sansa zonei de vest a Romaniei de a valorifica un imens potential al energiei regenerabile.
Prin cei 40 de expozanti, companii, organizatii si reprezentanti ai administratiei publice, RoEnergy acopera aproape toate domeniile energiei regenerabile incepand de la eolian pana la pompe de caldura, sisteme fotovoltaice ori solutii economice de conservare a energiei in cazul constructiilor.
In paralel cu expozitia, in acelasi complex se desfasoara, tot pe durata a trei zile, Conferintele RoEnergy, acestea debutand cu tema „Secretele eficientei energetice”, urmand ca vineri sa continue cu „Constructiile inteligente sfideaza criza”, respectiv sambata sa aibe loc ultima reprezentatie „Bioenergia, cercetarea de astazi, energia de maine”, toate organizate in colaborare cu Universitatea Politehnica si Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului Timisoara si IPA CIFATT Cluj Napoca.
Evenimentul este organizat de catre Aida Australis, care deja isi promoveaza urmatoarele trei „capete de afis”: targurile si expozitiile din Bucuresti 2011, Timisoara 2011, Sydney- Australia 2012.
Detalii suplimentare pe : www.roenergy.eu

Niciun comentariu: