vineri, 15 octombrie 2010

iCut.ro, primul magazin online de cuttere OLFA



Bucuresti, 11 octombrie 2010 – Astăzi, 11 octombrie, a fost lansat iCut.ro, primul magazin online de cuttere OLFA. Cu o experientă de 45 de ani în fabricarea si perfectionarea uneltelor profesionale de tăiat, OLFA este cel mai important producător de cuttere la nivel mondial.

Povestea OLFA a început în 1956, când Yoshio Okada, fondatorul companiei, a inventat prima unealtă de tăiat cu lamă decupabilă segmentată, găsindu-si inspiratia în modul în care se rup bucătile de ciocolată si cioburile de sticlă. El a observat că pentru o tăiere mai usoară este nevoie de un anumit unghi al tăisului si că o înclinatie a lamei de 59 de grade este cea mai potrivită pentru cutitele de tăiat. Lungimea, lătimea si unghiul de înclinatie stabilite de fondatorul OLFA au devenit standarde internationale, iar inventia sa rămâne si astăzi unul dintre cele mai bine vândute produse de tăiat din lume.
Produsele OLFA sunt sigure, multifunctionale si usor de folosit. De-a lungul anilor, multe dintre ele au fost distinse cu premii de design, andurantă si ecologie. De astăzi puteti comanda online pe www.icut.ro toată gama de instrumente a celebrului producător japonez – cuttere profesionale, cuttere rotative, foarfeci, suprafete autovindecabile pentru tăiat, dispozitive de rupere si depozitare pentru lame uzate, rigle pentru tăiat si multe alte produse dedicate atât utilizatorilor ocazionali, cât si celor profesionisti. Produsele OLFA îsi pot găsi întrebuintare în birourile de arhitectură, agentiile de productie publicitară, atelierele de creatie si design precum si în rândul studentilor la Arte Plastice si Arhitectură sau pasionatilor de artizanat.

Pentru comenzi si detalii despre cutterele OLFA, accesati site-ul www.icut.ro.

Niciun comentariu: