joi, 7 octombrie 2010

Anul 2010 aduce cu sine cea de-a doua editie Visualart Challenge si de data aceasta te provocam sa ne arati cum vezi tu ideea de ”viteza”.


Ce trebuie tu sa stii este ca ai libertate completa de exprimare a conceptului. Ba mai mult, poti lucra în orice mediu - de la pictura, sculptura, colaj si pictura digitala, pana la grafica 3D, film sau animatie, atat timp cat lucrarea pe care o înscrii respecta regulamentul nostru. Care-i timeline-ul? Uite aici: 20 septembrie - 21 noiembrie: Trimiterea lucrarilor finale
22 noiembrie - 26 noiembrie: Jurizare
22 noiembrie - 26 noiembrie: Workshopuri tematice
26 noiembrie: Eveniment cu vernisaj, decernarea premiilor De ce sa te implici? Pentru ca pe langa aprecierea si respectul nostru vesnic, oferim niste super premii. Premiul I - 2500 EUR Premiul II - 1000 EUR Premiul III - 500 EUR + multe alte premii surpriza care te vor bucura mai ceva ca ziua de Craciun. Si mai ce? Si pe langa toate astea, mai organizam si o serie de workshopuri si conferinte pe teme de design, concept art si ilustratie, care o sa-ti lase gura apa. Vei avea ocazia sa interactionezi în mod direct cu mai marii domeniului si sa furi niste meserie. Pentru mai multe detalii acceseaza www.visualart.ro/challenge. Si fa-o repede.

Niciun comentariu: