luni, 7 iunie 2010

ZOOM - un spaţiu de baie modern la un preţ accesibil


• Roca, lider mondial în crearea de soluţii pentru baie, prezintă pe piaţa românească gama de obiecte sanitare ZOOM, o soluţie practică şi modernă pentru amenajarea spaţiului băii, totul la un preţ rezonabil.

Bucureşti, 7 iunie 2010 – Roca Obiecte Sanitare România lansează ZOOM, o marcă de obiecte sanitare din porţelan vitroceramic destinată celor ce îşi doresc un spaţiu de baie de foarte bună calitate, modern şi funcţional, la un preţ accesibil. ZOOM este definiţia simplităţii designului, dar şi a uşurinţei în a alege şi instala cele mai potrivite obiecte pentru orice baie.
Portofoliul ZOOM cuprinde gama completă de articole necesare amenajării spaţiului de baie: lavoare, vase de toaletă şi bideuri, căzi şi cădiţe de duş, baterii, dar şi mobilier de baie. Cu o gamă variată de modele, ZOOM propune soluţii multiple pentru amenajarea camerei de baie, indiferent de dimensiunile acesteia.
De pildă, lavoarele sunt disponibile atât în varianta suspendată, cât şi în varianta cu piedestal, semipiedestal sau pe blat, în vreme ce vasele de toaletă pot fi achiziţionate atât în varianta suspendată, cât şi tip stativ. Mai mult, în colecţie sunt prezente atât căzi de baie în format clasic, cât şi căzi de baie pentru colţ. Aceeaşi varietate este disponibilă şi în ceea ce priveşte celelalte categorii de obiecte sanitare ZOOM.
„ZOOM este pariul nostru pentru anul 2010 întrucât deschide noi perspective pentru ROCA, atât la nivel local, cât şi internaţional”, spune Francesc Recasens, Managing Partner ROCA Obiecte Sanitare. „ZOOM este dovada faptului că oricine îşi poate proiecta camera de baie având la dispoziţie o colecţie bogată, ce cuprinde peste 100 de obiecte sanitare şi de mobilier moderne şi de calitate”, adaugă acesta.
Lansarea ZOOM va susţine şi completa, la nivel global, oferta de obiecte sanitare a companiei. Zoom îşi înlocuieşte şi depăşeşte predecesorul, marca INKER, aducând în plus soluţii estetice moderne şi funcţionalitate la un preţ rezonabil. Obiectele sanitare ZOOM vor fi disponibile în showroom-urile distribuitorilor nostri şi în magazinele specializate din toată ţara începând cu 1 iulie 2010.Despre ROCA

ZOOM este un brand Roca, lansat deja în Portugalia,Spania,Germania si Franta şi care va fi prezentat în 2010 in Romania, Croatia si Polonia.

Lider global în producţia de obiecte sanitare, Roca este prezentă în peste 135 de ţări din toată lumea. Compania este considerată un punct de reper în industrie, designul produselor sale lansând tendinţe peste tot în lume. Ca parte a procesului de evoluţie permanentă, Roca se concentrează pe tehnologie, design şi inovaţie. Rezultatul acestei munci constă în parteneriatele pe care le-a încheiat cu cei mai renumiţi arhitecţi (Moneo, Chipperfield, Herzog & de Meuron), decoratori şi studiouri de design (Benedito Design, Giugiaro, Schmidt & Lackner). Roca pune un accent deosebit pe protejarea mediului înconjurător, realizând aceasta prin design-ul produselor şi prin evoluţia constantă a sistemelor ce reduc consumul de apă şi energie.

Ca parte a dorinţei sale de a evolua şi a inova, Roca implementează acţiuni şi programe ce sprijină tinerele talente, precum Concursul Internaţional de Design Jump the Gap, care încurajează talentele viitorului şi oferă, atât proiectului câştigător, cât şi designerului, posibilitatea să devină cunoscuţi la nivel internaţional.

Compania ROCA este prezentă pe piaţa românească din anul 2006, când a achiziţionat producătorul local de obiecte sanitare Cesarom de la grupul austriac Lasselsberger. Prin partenerii săi de distribuţie din toată ţara, Roca Obiecte Sanitare comercializează în România trei mărci de produse: Roca, Zoom şi Laufen.


Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:
Raluca Ene, GMP PR
0740.312.666
raluca.ene@gmp.ro

Olivia Giura, GMP PR
0745.077.725
olivia.giura@gmp.ro

Niciun comentariu: