De gateala cu Slow Food Valahia Gusturilor la Targul Taranului
Gatim si in acest week-end. In 21 si 22 noiembrie va asteptam alaturi de noi la Targul Taranului. Familia Bangala o sa prepare bulz ca la Fundata si ai lui Condriuc din Botosani vor pregati sarmale de post cu mamaliga. Avem produse traditionale cu parfum de toamna, afumaturi de la Talmacel, branzeturi de la Crit si Fundata, pastrav afumat in cetina de brad, placinte ca mai inainte.
Adaugam la asta legume si fructe, dulceturi si paine de casa. Ce este bun si gustos, nu se lasa ! La ARK Bursa Marfurilor vizavi de Piata de Flori, in Uranus colt cu vechea Cale a Rahovei, la 196 A, sectorul 5, Bucuresti!
Detalii gasiti pe www.targultaranului.ro
Invitatie din partea Muzeului Taranului Roman.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu