miercuri, 28 octombrie 2009

Lindab România îmbină tradiţia cu funcţionalitatea, prin noua gamă de ţigle metalice Lindab Roca

Lindab România lansează sistemul de ţigle metalice cu acoperire granulată Lindab Roca. Acest sistem complet de învelitori, rezultat al multor ani de cercetări, îmbină calităţile oţelului cu aspectul natural asigurat prin stratul final de granule minerale. Lindab Roca este disponibil în cinci profile diferite: Roca Toscana, Roca Madera, Roca Prestige, Roca Serena şi Roca Rustica, în 10 culori standard şi 10 combinaţii pastelate.

“Introducerea unui nou produs pe piaţă în contextul actual este justificată de faptul că produsele dedicate segmentului rezidenţial (sistemele de ţiglă metalică, jgheaburi şi burlane) au reprezentat ponderea cea mai mare din valoarea vânzărilor Lindab în primele 9 luni ale anului 2009, segment care a cunoscut o scădere mai puţin abruptă”, a declarat Andrei Sulyok, General Manager Lindab România. “Luând în calcul prognoza indicatorilor macroecomici, dar şi evoluţia negativă de la lună la lună a numărului autorizaţiilor de construcţie rezidenţiale emise, cel mai probabil piaţa ţiglelor metalice va continua să scadă, atât până la sfârşitul anului, cât şi în 2010. Totuşi, dacă în alte segmente din domeniul construcţiilor lucrările stagnează în acest moment sau au fost sistate definitiv, pe segmentul rezidenţial mizăm încă pe finalizarea lucrărilor aflate în curs de realizare şi pe o demarare lentă a unor construcţii noi în a doua jumătate a anului viitor”.

“Un alt motiv important pentru introducerea Lindab Roca în portofoliul nostru este intensificarea solicitărilor venite din partea clienţilor finali, prin intermediul partenerilor. De aceea, intenţionăm, într-o primă etapă, să fim aproape de distribuitorii noştri în promovarea comună a produsului, dar mai ales în organizarea de training-uri de vânzări şi de montaj. Răspundem astfel cerinţelor clienţilor noştri prin lansarea unui produs premium, susţinut de servicii de calitate, chiar şi într-o perioadă de criză”, a completat Sulyok.

“Suntem convinşi că Lindab Roca va fi foarte bine primit, atât de către beneficiarii finali, cât mai ales de arhitecţi. Este un produs inspirat din unele dintre cele mai interesante tipuri de arhitectură tradiţională din Europa. Roca poate oferi opţiuni suprinzătoare, inovatoare din punct de vedere vizual, pentru case care ies din tiparele monotoniei sau, dimpotrivă, acolo unde se urmăreşte integrarea acestora într-un cadru tradiţionalist, cu încărcătură istorică”, a declarat Ioan Farcaş, director Dezvoltare Produse Lindab România.

Lindab Roca a fost dezvoltat de-a lungul a multor ani de cercetări, prin perfecţionarea formei ţiglelor şi a tehnologiilor de acoperire, pentru a obţine învelitori cu o comportare impecabilă la acţiunea factorilor de mediu (vânt, ploi sau zăpezi), păstrând în acelaşi timp aspectul învelitorilor tradiţionale. Lindab Roca îmbină rezistenţa mecanică superioară, elasticitatea şi supleţea oţelului cu durata sporită de viaţă dată de acoperirea cu Aluzinc, de 4 ori mai rezistent decât acoperirea galvanică.

Produsul se adresează clienţilor cu venituri medii şi peste medii, atât din mediul urban, cât şi din mediul rural, care caută soluţii alternative la tradiţionala ţiglă metalică.

Lindab Roca este disponibilă în cinci profile diferite (trei premium şi două standard).

Roca Toscana este dedicată caselor cu arhitectură mediteraneană, forma profilului reproducând modelul olanelor caracteristice acoperişurilor Italiei, dar nu numai. Este disponibilă în trei culori.

Roca Madera este un profil inovativ, similar şindrilei de lemn, caracteristice cabanelor de munte, pentru un acoperiş rezistent, în culori sobre. Poate fi montată direct pe astereală şi este disponibilă în cinci culori.

Roca Prestige combină rezistenţa unui acoperiş nou cu un profil similar ţiglei solzi, înnobilate de vreme, putând fi achiziţionată în două culori.

Roca Rustica este similară, de asemenea, ţiglei solzi, fiind potrivită pentru case cu aspect tradiţional. Clienţii pot alege dintre cele 10 culori.

Roca Serena este similară ţiglei profilate, fiind modelul potrivit pentru construcţii cu arhitectură modernă. Este, de asemenea, disponibilă în 10 culori.

Lindab Roca înseamnă un sistem complet, ce include, pe lângă ţiglele de câmp, o întregă gamă de elemente de tinichigerie cu acoperire granulată, tinichigerie specială protejată cu PE, accesorii de fixare şi folie anticondens Lindab Tyvek.

Lindab susţine şi o ofertă promoţională de lansare. Clienţii care aleg până la 30 noiembrie 2009 noile sisteme de ţigle metalice granulate Roca Rustica şi Roca Serena vor beneficia de un preţ promoţional de lansare de 5,75 EUR/buc pentru ţigla de câmp şi de preţuri speciale pentru accesorii şi elemente de tinichigerie.

Distribuţia Lindab Roca se face prin reţeaua de parteneri naţionali Lindab.


Despre Lindab România

Compania Lindab este prezentă pe piaţa românească începând cu anul 1994. Profile şi Ventilaţii sunt cele două domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvoltă, produce şi promovează soluţii şi sisteme eficiente din oţel pentru industria construcţiilor: ţiglă metalică, acoperişuri fălţuite, sisteme de jgheaburi şi burlane, porţi de garaj, construcţii uşoare, trape şi luminatoare, elemente de siguranţă pentru acoperiş, sisteme de placări, profile uşoare etc. Lindab Ventilaţii acoperă toată gama de sisteme de ventilaţie: tubulatură şi accesorii, difuzoare, grile şi anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc.

Lindab România este parte a concernului internaţional Lindab Group, care dezvoltă, produce şi promovează soluţii moderne pentru construcţii civile şi industriale şi sisteme ecologice de ventilaţii. Lindab Group are puncte de lucru în 31 de ţări şi un număr de 5000 de angajaţi.

Niciun comentariu: