marți, 11 august 2009

VELUX România lansează noul site


Compania VELUX România lansează la 1 septembrie 2009 noua pagină web www.velux.ro. Noua interfaţă a site-ului vine cu facilităţi de navigare şi utilizare înnoite, un design şi o structură îmbunătăţite. www.velux.ro se individualizează în peisajul site-urilor de profil oferind vizitatorilor o abordare dinamică şi interactivă de utilizare. La dispoziţia acestora stau o serie de aplicaţii 3D privind modul de instalare şi funcţionare a produselor, precum şi desene tehnice pentru arhitecţi. Utilitatea noii versiuni a site-ului constă în prezentarea detaliată a produselor prin intermediul imaginilor şi a descrierilor, dar şi prin oferirea unor sfaturi şi soluţii de amenajare a spaţiului de la mansardă.

Pe plan internaţional VELUX este un partener de încredere pentru constructori. Galeria foto existentă pe site prezintă proiecte naţionale şi internaţionale, (clădiri publice sau private) şi este gândită să ofere un plus de inspiraţie pentru cei care doresc sa îşi amenajeze o mansardă. Această galerie ilustrează diferitele proiecte de mansardare în care sunt implementate produsele VELUX, pornind de la proiectele de construcţii noi prevăzute cu mansardă, de renovare prin transformarea podului în mansardă, până la proiecte de mansardare a construcţiilor existente (blocuri, instituţii de învăţământ).

VELUX este o companie model ce cultivă o atitudine responsabilă faţă de mediul înconjurător şi resursele sale. Galeria foto include imagini ale unor proiecte de arhitectură iniţiate de VELUX: Atika, Soltag, Model Home 2020, ce reprezintă conceptele a trei tipuri de case, proiectate pentru a produce un consum scăzut de energie, făcând parte din categoria caselor pasive.

Considerând tendinţele la nivel global privind procesele de informare şi cumpărare de produse, VELUX România a lansat la 1 iulie magazinul online pentru rulouri decorative şi parasolare accesibil pe site-ul www.velux.ro.
Vizitaţi www.velux.ro în perioada 1-18 septembrie 2009 şi veţi primi un premiu surpriză.

Ca producător al primelor ferestre de mansardă, livrate în 1942 la o şcoală din Danemarca, VELUX a fost şi rămâne cu un pas înaintea dezvoltării. Aspectul îmbunătăţit al ferestrelor este rezultatul aplicării ultimelor noutăţi tehnologice, precum şi al perfecţionării bazate pe o lungă experienţă. Produsele VELUX reprezintă soluţia ideală pentru fiecare mansardă.

Niciun comentariu: