miercuri, 1 iulie 2009

Mircea Cartarescu vine la Povestitorii de la Sosea


Lecturi publice la MTR


Povestitorii de la Sosea este un proiect al Muzeului Taranului Roman, care isi propune sa aduca in fata publicului, luna de luna, pe unii dintre cei mai pretuiti scriitori romani.

Lecturile publice sunt pretutindeni unele dintre cele mai vii evenimente ale scenei culturale. Este evident astazi ca, dincolo de intimitatea cititului, iubitorii de literatura cauta sa-l cunoasca, sa-l auda, sa-l simta pe autor in relatia cu propriul text.

Discutiile dintre scriitor si cititorii lui, purtate de fiecare data dupa lectura unui fragment de roman sau a unei povestiri, sunt deseori mai incitante, mai autentice si mai lamuritoare decat clasicele dezbateri critice.

Vino la Clubul Taranului pentru a-i asculta citind si pentru a-i intreba multe si marunte!

Joi, 2 iulie, de la ora 19.00
, la Povestitorii de la Sosea este invitat scriitorul Mircea Cartarescu care va citi un text nepublicat inca in volum. Moderator va fi Simona Sora, redactor la Dilema Veche si editor coordonator la Dilemateca.

Sponsor
: Fundatia Horia Rusu
Partener: Clubul Taranului
Parteneri media: 24-Fun, Radio Romania Actualitati, Radio Romania Cultural, RFI, Smart FM, LiterNet, Port.ro, Hot News, Observator cultural, Ziua

Niciun comentariu: