Sambata, 6 si duminica, 7 iunie, la Targul Taranului producatorii Slow Food va asteapta cu produse naturale, gustoase si hranitoare.
Suc din mere culese in Tara Hategului, miere de albine adusa de la Turda, ulei de nuca proaspat tras la presa. De la Brusturoasa-Palanca, siropuri, dulceturi, gemuri din fructe de padure, branza de oaie in custiug de brad, branza de burduf, miere de albine din flora spontana de pajisti si pasuni montane, paine de casa si alte "copturi".
Nu vor lipsi branzeturile de oaie de la Zarnesti si Fundata, cele de capra de la Crit, aduse de familia Dan, Istrate si Suciu. De la Talmacel si din Bucovina. Aduse de Barza, Vermesan, Stoichita pentru cei care cunosc, doresc si sustin produsele traditionale.
Un proiect educational al Grupului de Initiativa Radu Anton Roman, Targul Taranului este marca inregistrata la OSIM. Se desfasoara in cursul anului 2009 la ARK-Bursa Marfurilor, Str. Uranus colt cu vechea Cale a Rahovei, vizavi de Piata de Flori Cosbuc, Bucuresti.
Detalii pe www.targultaranului.ro
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu