joi, 4 iunie 2009

Casa Magica Design - un simbol al bunului gust


Casa Magica exista de 14 ani pe piata din Romania. Creata ca p alternativade mobila functionala si cu stil, Casa Magica colaboreaza cu peste 300 de firme de mobila si design interior din Italia. Mobila este importata in exclusivitate din Italia, iar calitatea produselor este exceptionala.

Fiecarui spatiu i se creaza, de catre arhitectii sidesignerii nostri, o identitate proprie, fiind atenti la fiecare detaliu. Proiectele sunt efectuate in programe 3D, care confera o imagine clara a spatiului care urmeaza sa fie decorat.

Casa Magica ofera consultanta de specialitate, nivel calitativ inalt al produselor si preturi competitive pentru un spatiu functional si confortabil.

In ciuda crizei financiare existente, afacerea noastra s-a dezvoltat de la an la an, chiar un nou showroom in nordul Capitalei.

A realizat diverse proiecte importante printre care:

- Hotelul «Joly Alon» - Siabeco din Chisinau
- Hotelul «Carmen» din Venus
- Centrul rezidential «American Vilagge»
- Centrul rezidential «Insieme»
- Hotelul «Opera» din Bucuresti
- Hotelul «Acasa la Dracula» din Poiana Brasov

In anii in care firma noastra a promovat stilul italienesc in casele romanilor, Casa Magica a devenit un adevarat ambasador al calitatii si bunului gust italian. De aceea ambasada Italiei ne-a facut onoarea sa deschida saptamana didicata zilei nationale a Italiei, in showroom-ul Casa Magica.

Un comentariu:

Unknown spunea...

I wonder if I can bring it in as part of a home design. It is a very beautiful piece!

Nicolette
http://www.furnitureanddesignideas.com