marți, 12 mai 2009

Revista Arhitext lanseaza concursul de eseuri pentru studenti – Re-Start

Haideti sa Re-Startam impreuna conceptiile/conceptele, tendintele/trendurile, programele/proiectele cu care ne confruntam si de care ne lovim zi de zi. Tu cum vezi acest Re-Start?

Ce s-a modificat astazi? Criza, suprasaturatia cu care ne confruntam in diverse domenii? A accepta un nou start presupune a fugi de criza si a ne transfera viata in lumea virtuala? Este criza pretextul pentru un nou start? Este destul de clar ca am atins o limita, dar unde mergem de aici incolo?

Asteptam de la tine, student/a la orice facultate din tara, preocupat/a de ceea ce iti afecteaza viata dar si de lucrurile frumoase care te inconjoara, sa transpui in cuvinte, intr-un eseu, propria-ti viziune asupra acestui moment de Re-Start pe care ar trebui sa ni-l oferim fiecare in aceasta perioada.

Accesand linkul de mai jos vei gasi detalii despre intregul proiect Arhitext, precum si despre concursul de eseuri la care te invitam sa participi.

Poti descarca regulamentul, detalii si formularul de inscriere direct de pe site-ul nostru, ne poti scrie daca ai intrebari sau nelamuriri sau daca vrei sa te inscrii in concurs.

Nu apasati butonul Re-Start daca nu ati dat mai intai «save» eseului vostru! Noi il vrem! Nu e cazul sa-l pierzi!

Pentru a trimite eseurile Re-Start folositi adresa redactie@arhitextdesign.ro

http://www.arhitextdesign.ro/restart.html

Redactia Arhitext
tel: 031.104.11.78

Niciun comentariu: