joi, 21 mai 2009

AN DUBLU-ANIVERSAR PENTRU LINDAB


50 ani Lindab Group
15 ani Lindab România


Anul acesta, grupul internaţional Lindab împlineşte 50 de ani de activitate şi inovaţie în domeniul materialelor de construcţii. Totodată, Lindab România aniversează 15 ani de existenţă în spiritul valorilor “Simplitate”, “Realism”, “Ordine şi Bun Gust”.

La 6 februarie 1959, Lage Lindh înfiinţa, în Suedia, AB LIDHULTS PLÅTINDUSTRI, cu un capital de 20.000 SEK şi cu o forţă de muncă de 7 angajaţi. Astăzi, Lindab este un concern internaţional, prezent în 31 de ţări, cu unităţi de producţie locale în 19 ţări şi numărând un total de aproximativ 5.000 de angajaţi.

“Anii, mulţi la număr, care s-au scurs, au fost istovitori, dar totodată şi fascinanţi. Plini de bucurii, dar şi de aventuri periculoase” - Lage Lindh, fondatorul Grupului Lindab.

„În ultimii 50 de ani, munca noastră la Lindab s-a direcţionat după un scop comun unic: să ne dezvoltăm în mod constant aptitudinile şi cunoştinţele pentru a ne susţine misiunea generală de simplificare a construcţiei. Drumul ales pentru a oferi valoare adăugată clientului s-a bazat întotdeauna pe calitate, distribuţie strategică şi servicii.

Chiar de la început, Lage Lindh a pus clientul în centrul tuturor activităţilor. Construind o filosofie de lucru bazată pe valori precum ordine şi realism, spirit antreprenorial şi decizii rapide, fondatorul Lindab a creat practic bazele unui model de business performant, care presupune inovaţie, distribuţie avansată şi o profundă cunoaştere a nevoilor şi dorinţelor clienţilor” - David Brodetsky, Preşedinte şi Director General Lindab Group

Sunt mândru de faptul că, uitându-mă în urma celor 15 ani de Lindab în România, pot să enumăr o serie de realizări impresionante şi de inovaţii pentru piaţa românească de materiale de construcţii. Suntem cei care au introdus conceptul de “ţiglă metalică” pe piaţă, depăşind prin campanii de informare şi multe eforturi barierele de percepţie la adresa acestui tip de produs, considerat a fi revoluţionar la momentul respectiv. Am construit o echipă de profesionişti, care sunt pregătiţi să performeze indiferent de condiţiile de piaţă. Avem o reţea naţională foarte puternică de parteneri, aproximativ 200 în toată ţara. Şi, mai presus de toate, am reuşit să asociem brandul Lindab cu CALITATEA, transpusă în produse şi servicii, oameni, parteneri, abordare, cultură organizaţională şi imagine publică. Acestea sunt atu-uri foarte importante, care ne vor ajuta cu siguranţă să depăşim vremurile dificile pe care le trăim.” - Andrei Sulyok, Director General Lindab România.
Despre Lindab România

Compania Lindab este prezentă pe piaţa românească începând cu anul 1994. Profile şi Ventilaţii sunt cele două domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvoltă, produce şi promovează soluţii şi sisteme eficiente din oţel pentru industria construcţiilor: ţiglă metalică, acoperişuri fălţuite, sisteme de jgheaburi şi burlane, porţi de garaj, construcţii uşoare, trape şi luminatoare, elemente de siguranţă pentru acoperiş, sisteme de placări, profile uşoare etc. Lindab Ventilaţii acoperă toată gama de sisteme de ventilaţie: tubulatură şi accesorii, difuzoare, grile şi anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc.


Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi Lindab România, persoană de contact Camelia Dinică (camelia.dinica@lindab.ro) sau Free Communication, persoană de contact Irina Pătru (irina.patru@freecomm.ro).

Niciun comentariu: