vineri, 8 mai 2009

Bosch Electrocasnice lansează noua gamă de aparate încorporabile pentru bucătăria ta



Atunci când performanţele depăşesc excelenţa, realitatea pare o iluzie.

Tehnologie dincolo de limite, design mai presus de imaginaţie: universul aparatelor încorporabile Bosch îşi face apariţia sub o nouă formă.

Bucureşti, 7 mai 2009 – Bosch a lansat pe piaţa din România noua gamă de electrocasnice încorporabile, special concepute pentru a schimba perspectiva asupra bucătăriei. Acestea oferă soluţii unice, inovatoare, de maximă utilitate pentru o viaţă modernă, transformând bucătăria într-un spaţiu complet diferit.

Noua gamă de aparate încorporabile a fost prezentată de Susanne Kühlich, Product Manager Bosch Hausgeräte München, sosită special la Bucureşti pentru acest eveniment: «În cei peste 100 de ani de existenţă, compania Bosch Electrocasnice a rămas fidelă crezului său, acela de a da calitate vieţii. Permanent preocupată de a oferi produse care «îmbogăţesc» viaţa utilizatorilor şi respectă totodată mediul înconjurator, Bosch a devenit o marcă de referinţă în Europa, la succesul său contribuind nivelul ridicat de tehnologie al produselor sale, care vin în întâmpinarea consumatorilor, oferindu-le facilităţi spectaculoase şi … un real ajutor în bucătărie!» a declarat dna. Kühlich.

«Bosch acţionează pe baza unor principii clare şi constante, rămânând o marcă de încredere de-a lungul timpului, chiar şi în această perioadă de schimbări rapide. Responsabilitatea faţă de oameni, faţă de societate şi faţă de mediu reprezintă principii călăuzitoare, dar şi un resort pentru continua îmbunătăţire a produselor şi serviciilor oferite de Bosch.» a declarat Ullrich Rudelbach, Director General Bosch Electrocasnice.

Intuiţia spune Bosch. Raţiunea de asemenea. La urma urmei, toti vrem să facem o investiţie care să merite. Noua gamă oferă ceea ce toţi căutăm: un plus de calitate, un plus de beneficii.

Cuptoare

Programul AutoPilot, uşa cu deschidere glisantă şi tehnologia de autocurăţare sunt exact pe gustul tău.
Cu ajutorul sistemului de programe automate AutoPilot vei obţine imediat rezultatele dorite. Trebuie numai să aşezi ingredientele în cuptor, să alegi programul de gătire corespunzător şi, desigur, să apeşi tasta „Start”. Iar de restul se ocupă AutoPilot (în funcţie de aparat, dispune de 10, 40 sau 68 de programe). Totul pentru rezultate 100% perfecte. Indiferent dacă este vorba de friptură, de carne sau de peşte.
Datorită uşii cu deschidere glisantă nu mai eşti nevoit să introduci mâna în cuptorul încins. Nivelul de preparare poate fi controlat foarte uşor, iar atunci când doreşti să stropeşti friptura - ai ambele mâini libere.
În cadrul procesului de piroliză, cuptorul se încălzeşte până la 480 ºC. Resturile din cuptor sunt astfel transformate în cenuşă. Aceasta poate fi ştearsă ulterior cu uşurinţă. Nu mai este necesară curăţarea greoaie şi care îţi ia atât de mult timp.

Plite

Noile plite cu gaz sunt dotate cu sistem de comandă Mainswitch: printr-o singură apăsare a întrerupătorului general poţi închide toate arzătoarele în acelaşi timp, rapid şi sigur.

Plitele electrice cu sistem de comandă DirectSelect permit activarea zonelor de gătit şi setarea temperaturii printr-o simplă atingere. Iar cu ajutorul inducţiei, găteşti chiar mai repede decât cu gaz. Căldura este instantanee, poate fi reglată fin, iar atunci când este închisă, zona se răceşte imediat. Căldura se generează direct la baza vasului de gătit şi nu pe suprafaţa de gătire. Astfel, chiar dacă mâncarea dă pe dinafară, nu se mai arde şi poate fi curăţată ulterior cu uşurinţă.

Hote
Poţi alege dintre variatele modele existente: hote murale, hote tip insulă, hote telescopice, module de ventilaţie încorporabile sau hote încorporabile sub un dulap suspendat. Filtrele cu cărbune activ înlătură complet mirosurile neplăcute din bucătărie, chiar dacă hota ta funcţionează în regim de recirculare a aerului. Iar izolaţia fonică deosebită şi circulaţia optimizată a aerului asigură o funcţionare silenţioasă a hotei, încât de abia se aude.

Maşini de spălat vase
Nu trebuie să te multumeşti cu puţin. De aceea există maşinile de spălat vase Bosch ActiveWater, cele mai economice din lume, care utilizează activ fiecare picătură de apă şi contribuie astfel la protecţia mediului. Dacă modelele anterioare erau proiectate pentru 12 seturi de veselă, în maşinile de spălat vase ActiveWater cu raft Vario intră 14 seturi de veselă. Astfel, la un consum de 10 litri de apă şi 0,98 kWh per ciclu de spălare, economia per set ajunge la 29% pentru apă şi respectiv 20% pentru energie electrică.

«Succesul mărcii noastre are la bază încrederea clienţilor noştri. Şi pentru ca aceştia să aibă tot timpul motive de încredere, dezvoltăm permanent produse care le pot aduce bucurie în suflet, prin tehnologiile noastre progresiste. Prin această nouă linie de produse, Bosch îşi reiterează dedicarea către consumatorii români, dorind să le ofere o viaţă mai uşoară şi, mai ales, mai mult timp pentru ei înşişi, acesta devenind, din ce în ce mai mult, un „bun de lux” în ziua de azi. », a precizat Irenne Wagner, PR&Product Manager Bosch Electrocasnice.



Datorită designului armonios, aparatele electrocasnice încorporabile Bosch pot fi combinate în multiple variante, în funcţie de nevoile şi dimensiunile fiecărei bucătării.

Niciun comentariu: