marți, 7 aprilie 2009

Prima editie a Mobstil Expo a generat vanzari de 67.000 Euro


Prima editie a Targului de mobila si decoratiuni Mobstil Expo, desfasurat intre 2 si 5 aprillie la Polus Center din Cluj-Napoca, s-a bucurat de un real succes de-a lungul celor patru zile, peste 9.000 de vizitatori trecand pragul expozitiei.

Cele 20 de firme prezente in cadrul evenimentului care si-au expus oferta din segmentul premium de mobila si decoratiuni, au avut vanzari si comenzi in valoare de 67.000 euro pe parcursul expozitiei.

Vizitatorii s-au aratat interesati atat de achizitionarea unor anumite tipuri de mobiler pentru casa, birou sau gradina cat si de mobilarea completa a unei locuinte, oferta pentru solutii de mobilare integrala si consiliere in design pornind de la pretul de 10.000 euro.

Rezultatele acestei expozitii vor putea fi insumate dupa alte trei saptamani intrucat o parte dintre vizitatori si-au exprimat dorinta de a face comenzi la sediile firmelor expozante ulterior incheierii evenimentului Mobstil. Majoritatea firmelor expozante isi vor pastra discountul de 10 pana la 25% pentru vizitatorii targului, pana la sfarsitul lunii aprilie.

Tematica expozitiei a fost una diversificata, de la piese de mobilier clasice pana la solutii moderne de amenajare a spatiului ambiant, colectii de avangarda, decoratiuni interioare si accesorii de lux, textile, drapaje, solutii inovative de amenajare a gradinilor si spatiilor verzi.

MOBSTIL Expo reprezinta cel mai important eveniment de profil din Cluj-Napoca, parteneriatul cu Polus Center conferind o locatie deosebita expozitiei.

Partenerii strategici ai evenimentului au fost Polus Center si Staer.

Parteneri media: Domus, Caminul, Casa mea, GoodHomes, Real Estate Magazine, Arhitext Design, Casa Construct, edecor.ro, 4interior, casesigradini.ro, incasa.ro, Adevarul-editia Transilvania, Piata A la Z, Foaia Transilvana, 24-FUN, J’adore, Romania Libera, WOW, cluj.info, Radio Transilvania si Paprika, AlphaTV.

Detalii referitoare la eveniment puteti gasi la adresa de internet: www.mobstilexpo.ro.

Proactive Business Communication este o companie de relatii publice, avand ca specific de activitate organizarea de evenimente, conferinte si seminarii, training in comunicare pentru companii, managementul comunicarii de criza, consultanta si audit in comunicare, care activeaza pe piata romaneasca de peste 9 ani, avand in portofoliu, pe langa MobstilExpo, Targul de Apartamente Condominium si Targul de Vinuri GoodWine.

Evenimentul este organizat cu sprijinul agentiei Ad(d)veritas.

Niciun comentariu: