De ce tot ce-i „traditional” a devenit atat de trendy? Cum si de ce s-a nascut si la noi, recent, o piata de produse culinare traditionale? Cine vinde, cine cumpara si de ce? Dar ce inseamna, de fapt, un „produs culinar traditional”, la noi si in lume?
Conferintele de la Sosea vor dezbate toate aceste probleme miercuri, 1 aprilie, orele 19.30, la Clubul Taranului.
Invitati: Prof. Vintila Mihailescu, directorul Muzeului Taranului Roman si Florin Dumitrescu, publicitar.
Moderator : Cezar Paul-Badescu, redactor Dilema Veche.
Despre celelalte editii ale Conferintelor de la Sosea puteti gasi texte, fotografii, inregistrari audio si loc de comentat, pe blog la:
http://www.muzeultaranuluiroman.ro/conferinte/
Partener: Clubul Taranului
Parteneri media : 24-Fun, Radio Romania Actualitati, Radio Romania Cultural, RFI, Smart FM, Port.ro, Hot News, Observator cultural, Ziua
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu