marți, 25 noiembrie 2008

Provocare Arhitext 2009. Tu ce alegi?



Redactia revistei Arhitext va provoaca la alegerea unei teme si la realizarea unui numar al revistei pe anul 2009. Si cum o provocare trebuie sa aiba la baza si un temei (uneori o insulta sau o jignire), v-o furnizam chiar noi.

Se spune ca nu ati fi in stare de nimic, ca nu va duce nici mintea si nici ambitia, ca nu aveti nimic de aratat (exceptand degetul mijlociu) sau de spus (in afara de interjectii mai mult sau mai putin articulate); ca nu aveti pasiuni si preocupari; ca nu aveti respect fata de nimic si fata de nimeni (nici macar fata de voi insiva).

Iar daca lenea debordanta nu lasa loc niciunui fel de reactie la toate acestea, va mai servim cateva «calitati» cu care sunteti gratulati: nu aveti idealuri, valori, cultura, educatie, imaginatie, sensibilitate, talent. Nici acum nu va simtiti revoltati? Atunci mai putem adauga ceva mai direct: sunteti prost crescuti, prost educati, debusolati, lenesi, pierde-vara, etc.

Credem ca v-am «incitat» suficient ca sa primiti provocarea pe care v-o lanseaza redactia revistei Arhitext – dovediti ca cele de mai sus nu va caracterizeaza si ca aceia care va considera asa se inseala. Propuneti o tema pentru un numar al revistei Arhitext si aveti sansa sa castigati 1000 Euro pentru a realiza numarul ca la carte.

Fundatia Arhitext va pune la dispozitie toata logistica necesara si bugetul de 1000 de euro pentru realizarea numarului.

Detalii privind modul de desfasurare a duelului/bataliei/caftului vedeti pe pagina de web a revistei: www.arhitextdesign.ro (regulament, desfasurator orientativ, formular inscriere, etc.).

Niciun comentariu: