vineri, 24 octombrie 2008

Târg de carte de arhitectură, artă & design


În perioada 24-25 octombrie KLUDIstudio în parteneriat cu Librăria Cărtureşti vă aşteaptă la cea de-a cincea ediţie a târgului de carte de arhitectură, artă şi design 757 books & magazines. Evenimentul va avea loc în incinta KLUDIstudio, proiectul câştigător al premiului pentru amenajare de interior acordat în cadrul Bienalei de Arhitecură 2008.

Pe langa cele aproximativ 300 de titluri de carte selectate de Librăria Cărtureşti, această ediţie specială dedicată Bienalei de Arhitectura 2008 vă aduce publicaţiile intrate în concurs la secţiunea “Cele mai bune publicaţii de arhitectură”, printre care albumul premiat, “Alvaro Siza. 54 de proiecte”.

Expoziția şi târgul de carte 757 books& magazines a devenit deja un eveniment cunoscut şi apreciat în rândul arhitecţilor şi oamenilor de design din Bucureşti. Ca şi în ediţiile precedente, Cărtureşti şi KLUDIstudio vă aduc colecţii de înaltă calitate care ilustrează concepte şi trend-uri de ultimă oră din industriile arhitecturii, construcţiilor, decoraţiunilor şi design-ului din Europa.

Pentru vizitatori târgul este deschis între orele între orele 11.00-19.00 (KLUDIstudio, Bld. Libertăţii nr. 10, Bucureşti; relaţii la telefon: 031 418 7101).

În seara de 24 octombrie, la ora 18:00, vă aşteptăm să răsfoiti o carte de arhitectură, artă sau design, la o degustare de vinuri de calitate oferite de Bon Viveur, în atmosfera de la KLUDIstudio.

***

KLUDIstudio defineşte un concept nou în pesajul concept store-urilor româneşti, realizând un mediu destinat întâlnirilor între specialiştii în arhitectură şi design si propunând un spaţiu de tip lounge care doreşte să găzduiască în continuare o serie variata de evenimente culturale şi profesionale.

Cărtureşti nu este numai un loc al cărţilor, nu numai un lanţ de librării ci un loc de întâlnire între diferitele forme ale culturii. Cărtureşti se configurează în primul rând ca un proiect cultural de interes public, cu o viziune inovativă despre modul în care produsele culturale pot fi prezentate publicului larg.

Pentru detalii vă rugam contactaţi:

Roxana Brânză Alina Jijău

roxana.branza@kludi.ro alinajijau@carturesti.ro

0751 155 834 0732.003.014

Niciun comentariu: