marți, 15 iulie 2008

Sonae Sierra mai câştigă trei premii

Premiu pentru campania de deschidere a centrului comercial Alexa
Sonae Sierra este “Cel mai bun dezvoltator imobiliar”, în opinia revistei britanice “RLI” şi a publicaţiei “Jornal Construir”

Alexa, primul centru comercial şi de agrement dezvoltat de Sonae Sierra în Germania a fost distins cu “Silver Award” la prestigioasa decernare a premiilor 2008 ICSC Solal Marketing Awards. Premiul, obţinut la categoria “Deschidere, Aniversare, Renovare sau Extindere”, a fost oferit de Consiliul Internaţional pentru Centre Comerciale (ICSC).
Tot în această perioadă, Sonae Sierra a fost distinsă de revista RLI (Retail & Leisure International) cu premiul pentru “Dezvoltatorul Anului RLI”, distincţie primită în cadrul premiilor anuale Global RLI Awards 2008 ale prestigioasei publicaţii britanice. La nivel naţional, în cadrul premiilor “Construir 2007”, publicaţia “Jornal Construir” a acordat companiei Sonae Sierra distincţia de “Cel mai bun dezvoltator imobiliar”.
Centrul comercial Alexa, inaugurat în Berlin în 12 septembrie 2007, a fost premiat pentru campania de lansare realizată de echipa de marketing şi comunicare Sonae Sierra, un mix reuşit de relaţii publice şi publicitate, care a culminat cu evenimentul de deschidere la care au participat 2.500 de oameni, incluzând oaspeţi internaţionali, jurnalişti şi personalităţi din viaţa publică. Exceptând campania de lansare şi execuţiile publicitare, bazate pe ideea centrală a artistului internaţional Anja Kroncke, juriul a recompensat excelenţa galei de inaugurare, care a avut în prim plan design-ul arhitectural inspirat din anii 1920, combinat cu stilul “art deco”. Acoperirea media generată de evenimentul de lansare a fost in valoare de 26 milioane de Euro.
Dezvoltarea inovativă a centrului comercial Alexa este deţinută în cote egale de Sonae Sierra şi Fonciere Euris, şi reprezintă o investiţie de 290 milioane de Euro, totalizând 178 de magazine, cu o suprafaţă de închiriat de 56.200 de metri pătraţi.
Recunoscute ca fiind cele mai prestigioase premii din sectorul centrelor comerciale, premiile ICSC Solal Marketing sunt decernate în fiecare an celei mai bune campanii de marketing dezvoltate pentru centrele comerciale din Europa, iar din juriu fac parte cele mai proeminente personalităţi din acest sector.

Premiile Global RLI Awards 2008 reprezintă o iniţiativă a binecunoscutei reviste britanice Retail & Leisure International (RLI), specializată în sectorul comercial şi de agrement. Pentru a treia ediţie, care a recompensat 19 categorii, juriul a fost alcătuit din personalităţi ale companiilor din acest sector, iar Sonae Sierra a câştigat premiul pentru “Cel mai bun dezvoltator al anului”, fiind considerată “cea mai inovativă şi de succes companie din acest sector din ultimele 12 luni, în ceea ce priveşte diversitatea, inovaţia şi abilitatea de a surprinde”.
Premiile “Construir 2007” au fost înmânate în acest an pentru prima oară de publicaţia “Jornal Construir”, una dintre cele mai prestigioase publicaţii naţionale din acest sector, care au ales dezvoltatori de top arhitectură, inginerie, construcţii şi imobiliare.
“Acceptăm cu mândrie aceste premii, care reprezintă o recunoaştere de către terţi a eforturilor noastre şi a realizărilor companiei. Suntem foarte onoraţi de aceste dinstincţii. Consider această distincţie o recompensă a spiritului inovativ, a calităţii dezvoltărilor noastre, şi a excelenţei acestei echipe” a declarat Alvaro Portela, CEO Sonae Sierra.
Ultimele premii recunosc Sonae Sierra drept cea mai premiată companie în domeniu, la nivel internaţional.

Niciun comentariu: