marți, 15 iulie 2008

Baxi Romania da startul caravanei „Confort optim la temperatura optima”

In contextul cresterii pretului la gaze, Baxi propune educarea si utilizarea de echipamente termice eficiente, cu performante crescute

Baxi Romania, unul dintre principalii furnizori de solutii pentru confortul termic, demareaza campania „Caravana Baxi”, un program itinerant de prezentare a beneficiilor centralelor termice cu eficienta crescuta. Derulat in 25 orase din tara, in perioadele 10 iulie - 8 august si 25 august - 21 septembrie, Caravana Baxi cu tema „Confort optim la temperatura optima” ofera celor interesati oportunitatea de a cunoaste beneficiile utilizarii centralelor termice in comparatie cu sistemul de incalzire centralizat, precum si prilejul de a-si achizitiona un astfel de echipament cu o reducere de 8%. De asemenea, in cadrul caravanei vor fi prezentate beneficiile celei mai mari perioade de garantie din Romania oferita pentru centralele termice, respectiv de 8 ani, asigurata exclusiv de catre Baxi Romania, pentru toate centralele termice BAXI. Prin participarea la tombola organizata la locul caravanei, vizitatorii pot avea sansa castigarii premiului cel mare: o centrala termica Baxi Eco 3 Compact.

„In contextul cresterii semnificative a preturilor la gaze, Baxi Romania vine in intampinarea solicitarilor pietei cu un portofoliu extins de centralele termice cu eficienta crescuta si automatizari inteligente care pot conduce la economii de pana la 30% fata de echipamentele standard, in conditii de confort sporit. Si vorbim aici de centralele termice cu condensare, de cronotermostatele de ambient si de sonda externa de temperatura.”, a declarat Sever Scarlat, Director General Baxi Romania. “Importanta este atat economia realizata prin instalarea unui astfel de echipament, cat si confortul pe care o centrala termica il poate oferi unei familii. Este foarte important ca atat utilizatorii, cat si specialistii sa aiba toate informatiile necesare, astfel incat recomandarea si achizitia sa vizeze cele mai potrivite echipamente pentru nevoile personale”.

Proiectul „Confort optim la temperatura optima” evidentiaza motivele pentru care utilizarea centralelor termice Baxi reprezinta o necesitate in conditii de grija sporita pentru consum, calitate si confort: calitatea inalta si fiabilitatea echipamentelor, accesoriile pentru reducerea consumului de gaz cu pana 30%, service-ul ireprosabil in perioada de garantie si post-garantie si nu in ultimul rand beneficiul unic pe care BAXI Romania il acorda clientilor sai: 8 ani de zile garantie la toate centralele termice BAXI. „Garantia de 8 ani de zile inseamna mai mult decat o promisiune de calitate, inseamna increderea in rezultatele experientei acumulate in timp. Pentru clientii Baxi, garantia inseamna confortul oferit de un produs de inalta calitate, cu performante si fiabilitate pe masura. Aceasta incredere in forte proprii, ca si preocuparea pentru calitate si confort sunt marca unui stil de viata – stilul BAXI”, a incheiat Sever Scarlat.

Niciun comentariu: