luni, 7 aprilie 2008

“Construim responsabil” - mai mult decat o afirmatie



In cadrul Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX Brasov va avea loc vineri, 11 aprilie, Forumul Economic in Constructii Construct Week. Programul este dedicat arhitectilor care sunt asteptati sa dezbata subiecte de interes local si national reunite sub tema generala “Construim responsabil”.

Construct Week va incepe la ora 10.30 in Sala Europa 3 a Hotelului Aro Palace. Temele care vor intra in discutie pe parcursul intregii zile sunt variate: Centrul civic Brasov – evolutii, Managementul centrului istoric Brasov, Limitele arhitectilor in avizare, De la instrumente alternative de planificare urbana la proiecte impuls, Integrarea surselor de energie alternativa in cladiri, Exigente si criterii de apreciere a calitatii energetice a cladirilor, Efectele utilizarii energiei regenerabile integrate in cladiri asupra societatii, Relatia sociologie-urbanism – o perspectiva postmoderna.

Un alt punct important de pe agenda Forumului Economic este prezentarea Concursului National CAMEX de Structuri de Acoperire “Acoperis cu personalitate”, organizat de ABplus Events si Ordinul Arhitectilor din Romania, cu premii in valoare de 11500 euro.

La Construct WEEK vor participa personalitati direct implicate si interesate in a construi responsabil, printre care: Nicolae Taric – presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania, Filiala Teritoriala Brasov-Covasna-Harghita, Mihai Sarbu – arhitectul sef al judetului Brasov, Manuela Draghicescu – director marketing SIEAR, Ioan Visa, Rectorul Universitatii “Transilvania” si Nicolae Olariu – directorul Centrului de Dezvoltare Energii Regenerabile.

Forumul Economic in Constructii Construct WEEK este organizat de Compania ABplus Event, impreuna cu partenerul oficial Construct Week Brasov DEKO Professional de la Policolor si partenerii Power Systems si Ordinul Arhitectilor din Romania, Filiala Teritoriala Brasov-Covasna-Harghita.

Niciun comentariu: