luni, 21 aprilie 2008

„Construieste-ti viitorul”

Bucuresti, 21 aprilie 2008 – Initiat in 2005 de catre Holcim (Romania) si Corporate Dynamics International, proiectul „Construieste-ti viitorul” se desfasoara anul acesta in perioadele 21-25 aprilie si 09-14 iunie. Sesiunile de instruire si dezvoltare personala sunt organizate pentru 120 de elevi de clasa a XI-a din Alesd, Turda si Campulung.

Obiectivul sesiunilor din cadrul programului „Construieste-ti viitorul” este responsabilizarea, motivarea si oferirea unei viziuni asupra viitorului, precum si prezentarea celei mai potrivite abordari pentru reusita in viata a tinerilor aflati in anii terminali de liceu. Sesiunile de instruire se desfasoara intr-un mod interactiv si practic, cu multe exercitii si jocuri de rol.

„Construieste-ti viitorul” este un program de dezvoltare personala care ofera elevilor, pe parcursul a cinci module interactive, cunostinte despre comunicarea eficienta si relationarea cu cei din jur, autocunoastere, planificarea carierei, invatare eficienta, codul de conduita in societate, elaborarea unui CV.

Deoarece numarul tinerilor dornici sa participe la acest program a depasit numarul de locuri, selectia a fost realizata, ca si in celelalte editii, pe baza eseurilor prin care liceenii au descris viziunea proprie asupra viitorului lor, cum isi planifica atingerea obiectivelor si, foarte important, care le este motivatia pentru a participa la acest program.

Niciun comentariu: